Digitaliseren
van foto's en/of albums

Wij doen zowel losse foto’s als ook complete foto albums.
Het digitaliseren doen wij het liefs zelf om zo aan u een zo goed mogelijk eindresultaat te kunnen leveren, vertrouwd u het niet om de foto’s op te sturen (uiteraard aangetekend) dan kunt u er natuurlijk voor kiezen dit zelf te doen of dit door vrienden en kennissen te laten doen. Hierbij vragen wij u wel om onze scanrichtlijnen  aan te houden zodat wij deze digitale bestanden ook kunnen bewerken en verbeteren. Als wij de foto’s voor u inscannen dan krijgt u deze samen met het eindresultaat retour. Voor het leveren heeft u de mogelijkheid uit meerdere opties. Zo kunt u er voor kiezen de foto’s te laten ontwikkelen of uitsluitend op een CD of DVD laten zetten zodat u er zelf wat mee kunt doen.

Bij alles wat wij doen leveren wij een CD of een DVD (hangt van het formaat van de bestanden af ) zodat u de bestanden heeft en altijd nog afdrukken kunt maken.

Digitaliseren van fotoalbums
Voor het inscannen van albums rekenen wij speciale tarieven ten opzichte van enkele foto’s. Ook bieden wij de service om oude fotoalbums compleet te digitaliseren en vervolgens opnieuw te laten drukken. Hiervoor moet u contact opnemen met ons aangezien we dan u specifieke eisen moeten bespreken en ook hiervan zullen we u vooral een offerte sturen en een voorbeeld van het eindresultaat voordat u hoeft te betalen.

Terug

Voor later

Bij alles wat wij doen leveren wij een CD, DVD of USB (hangt van het formaat van de bastanden af) zo kunt u later altijd uw bestanden nog laten afdrukken.